30 Ocak 2012 Pazartesi

Veeeeee Dizileer (Dramalaar)

SECRET GARDEN 
Hayatım boyunca böyle bir dizi izlemedim diyebilirim. Zaten bu dizi sayesinde merak saldım Güney Kore'ye.

Secret Garden

Aşırı derecede yakışıklı -.- bir iş adamı olan Kim Joo Won (Hyun Bin) bir yanlış anlaşılma sonucu dublör olan Gil Ra Im ile tanışır (tanışmak zorunda kalır). Gil Ra Im'e kendisininde fark edemediği bir şekilde bağlanır. Gil Ra Im ise başta Kim Joo Won'u zengin bir züppe olarak değerlendirir ve hiç hoşlanmaz (hatta her fırsatta bizim yakışıklıya tekme atıp duruyor =D). İşte öyle böyle derkeeen oldukça zevkli bağımlı olacağınız bir dizi. Şiddetle tavsiyee edilir. ;)




꽃보다 남자 / Kgotboda Namja/BOYS OVER FLOWERS
En başlarda sıkılsam da 3. bölümden sonra bağımlılık derecesine geldim. Korede de oldukça popüler bir dizi ;D ona göree.


Eveeet. Şincik bir kuru temizlemecinin kızı zengin çocukların gittiği koleje kıyafet götürür. Fakat kıyafetin sahibi olan çocuk okuldakiler yüzünden kafayı yemiş çatıdan atlamak üzereyken, Geum Jan Di (esas kız : işte kuru temizlemecinin kızı) bu çocuğu kurtarır (kurtarıyor mu oradan pek emin değilim ??? :O). Daha sonra bu olay basına yansıyınca kızı okula burslu almaya karar verirler. Jan Di okula başlar ama okuldaki F4(yakışıklı 4 çocuğun oluşturduğu grup)ten habersizdir. Okuldaki bütün kızlar bu çocuklara hayrandır. Okulun sahibinin oğlu Goo Jun Pyo(aynı zamanda F4ün başı)'nun yüzüne dondurma atar. Bu yüzden Goo Jun Pyo, Geum Jan Di ye okulu zehir eder fakat şöyle saçma bir söz vardır : Büyük aşklar nefretle başlar...Korenin en havalı dizisi desek mi buna? Neyse izleyin de öyle karar verin. ;)



Torrent indirme linklerini yakında ekleyeceğim ;J

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder